0

Cremet glaskål-gulerodssuppe med varme krydderier (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl glaskål og gulerødder, pil løget og skær det hele i mellemstore tern hver for sig. Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og sauter løget til det er fint gyldent og let karamelliseret. Kom glaskål, gulerødder, kardemomme, koriander, chili og lidt salt ved og sauter videre 3-5 min. Kom fonden ved og lad det simre under låg i 20 min. til grøntsagerne er godt møre. Purer suppen helt glat i en blender, kom den tilbage i gryden og rør eddike, sukker og fløde i. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber. Server i varme skåle, fx med lidt kold yoghurt naturel og en frisk korianderolie til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?