0

Cremet grøntsagsbisque med ristede kammuslinger og dildolie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Dildolie: Pluk dilden, blend den sammen med ½ dl olie, lidt salt og peber til en helt ensartet grøn olie og smag til.

Bisque: Hak løg og hvidløg helt fint og skær bladselleri, skrællet pastinak og gulerod i fine små tern. Smelt 1½ spsk. smør i en kasserolle og sauter alle grøntsagerne i 3-4 min. uden de tager farve. Tilsæt hvidvin, fond, laurbær og cayennepeber og lad det simre til det er kogt ind til det halve. Pisk imens fløden til en blød skum. Fjern laurbærbladet og rør fløden forsigtigt i uden af slå al luften ud af den. Smag til med salt og peber.

Kammuslinger: Krydr muslingerne med salt og peber og steg dem gyldne ved god varme i lidt smør og olie - de bør ikke få mere end 1-2 min. på hver side!

Anret bisquen i varme dybe tallerkner, læg kammuslingerne i midten og dryp med dildolien.

Server sammen med masser af godt brød og evt. en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?