0

Cremet pastinakpuré med sauté af stilktomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Mælk, Muskatnød, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem meget møre i letsaltet vand ca. 25 min. Skær imens tomaterne i små tern og hak løg og hvidløg fint. Varm olien op på en panden og sauter løg og hvidløg uden at det tager farve. Kom tomater, balsamico og sukker ved, varm hurtigt igennem og smag til med salt og peber. Dræn pastinakkerne og purer med fløde og smør i en blender. Juster konsistensen med mælken – puréen skal være blød og tæt på flydende. Smag til med salt, peber og muskatnød. Anret i dybe tallerkner og top med den lune sauté og gerne friskhakkede krydderurter. Server som forret eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?