0

Cremet suppe af ristede pastinakker med bagte blommetomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver tomaterne og læg dem på en bageplade med skærefladen opad. Pres 1 fed hvidløg og rør det med oregano, lidt olie, salt og peber. Pensl tomaterne med al olien og bag dem ved 125 grader i 45 min. Skræl pastinakkerne og skær dem i grove tern. Varm lidt olie op i en sauterpande og rist pastinakkerne deri 5 min. Kom honning, timianblade, 2 fed hakkede hvidløg, salt og peber ved og sauter stille og roligt ved lav varme til pastinakkerne er møre og flot gyldne. Rør hønsefond og fløde i og lad suppen simre 10 min. Blend suppen helt glat med en stavblender og smag til. Server den i dybe tallerkner toppet med de bagte tomater og gerne en skefuld god pesto og masser af godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?