0

Crisp salat med grillede svampe, asparges og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær fetaen i skiver og lad den trække i letmælken i ca. 15 min. Slyng salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Bræk den træede ende af aspargeserne og fjern stokkene på svampene. Skær svampene i skiver, vend dem og aspargeserne med lidt olie salt og peber og grill dem møre over kul eller på grillpanden. Tag asparges og svampe af og skru helt op for varmen. Pensl fetaskiverne med lidt olie, og grill dem hårdt ca. ½ min. på hver side. Anret grøntsagerne på salaten, læg straks osten ovenpå og dryp med olie og balsamico. Server straks med godt groft brød til eller som tilbehør til kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?