0

Crispsalat vendt med broccoli, avokado og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i fine buketter og skær stokken i tern. Damp begge dele netop møre i letsaltet vand og køl straks af under koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Befri avokadoerne for skal og sten, skær kødet i tern og vend dem med 1 spsk. citronsaft. Skyl salaten, slyng den tør og hak valnødderne groft. Pisk 2 spsk. citronsaft, sennep, honning, 4 spsk. olie, salt og peber sammen til en cremet dressing og smag til. Vend salat, broccoli, avokado, nødder og dressing sammen med løse tag lige inden servering. Giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?