Fritter: Skrub kartofler og gulerødder og skræl pastinakker og rødbeder. Skær dem alle i pomfrit-stave og vend med timian, olie, salt og lidt peber (hold rødbederne for sig selv frem til anretning, så de ikke farver de andre rodfrugter lyserøde). Bag dem i en 225 grader varm ovn i 15-20 min. til fritterne er gyldne og let sprøde.
Fisk: Skær fisken ud i portionsstykker, dup dem tørre og pensl dem med ganske lidt olie. Krydr med salt og cayennepeber og vend dem i majsmel. Læg dem på en bageplade og bag fisken i den 225 grader varme ovn i ca. 12 min. til de er let sprøde og møre.
Mayonnaise: Rør mayonnaisen sammen med finthakkede kapers, lidt kapersvand, salt og peber og smag til.
Server sammen med en sprød grøn salat, en tomatsalat og/eller godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften