Halver pebrene, fjern frø og frøstol, og gnid skindet med en smule olie. Læg de halve pebre med skindsiden opad på en bageplade og grill dem ved høj varme i ovnen til skindet bliver sort og bobler op. Læg de grillede pebre i en skål, dæk til med film og lad dem hvile 15 min. Træk skindet af og skær kødet i strimler. Skyl spinaten rigtig godt og slyng den tør. Hak det ene hvidløgsfed helt fint. Rist spinaten i lidt olie til det er faldet sammen. Tilsæt hakket hvidløg, eddike, sukker, salt og peber og lad spinatblandingen simre yderligere 1 min. Rist brødskiverne gyldne i ovnen. Gnid dem med det sidste hvidløgsfed og dryp med olivenolie. Fordel spinatblandingen på brødene, læg strimler af peberfrugt derpå og top med 2 skiver gedeost. Drys med lidt oregano og sæt brødene ind under ovngrillen 2 min. til osten begynder at løbe og kanterne er let gyldne. Server straks som forret eller til fx pasta med tomatsauce.
Kommentarer og forslag til opskriften