0

Dampede asparges og squash med bacon, hakket æg og sennepsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Skær baconen i ½ cm smalle stykker på tværs af skiverne og rist dem sprøde på en tør pande. Lad dem dryppe godt af på køkkenrulle. Pil hvidløget, pres det og blend det sammen med dijonsennep, olie, eddike, sukker, salt og peber til en cremet vinaigrette. Rør den grove sennep i og smag til. Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres - og skær squashen i tilsvarende lange tynde bjælker. Kog lidt letsaltet vand op og damp aspargeserne 2 min. Kom squashen ved og damp videre til begge dele er møre med bid. Hæld vandet fra, anret de dampede grøntsager på et flot fad og hæld straks vinaigretten over. Hak de hårdkogte æg og drys dem over. Top med ristet bacon og gerne finthakket persille eller dild. Giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?