0

Dampede bønner og forårsløg med kapers-dijonvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nip bønnerne, trim forårsløgene og del den på midten. Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande og lad dem køle af. Varm lidt olie op på samme pande og vend bønner og forårsløg deri. Krydr med salt og peber, kom et skvæt vand ved og læg låg på. Lad grøntsagerne dampe 3 min., tag låget af og lad dem simre yderligere 2-3 min. til de lige netop er møre. Hak kapers groft, pisk dem sammen med presset hvidløg, citronsaft, sennep og 3 spsk. olivenolie og smag til med sukker, salt og peber efter smag. Anret grøntsagerne på et flot fad, dryp vinaigretten over og drys med mandelflager. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?