0

Dampede gulerødder med varm topping af porre, bacon, æble og blå druer (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte på langs. Skær æblerne i fine små tern, snit den rensede porre i helt tynde skiver og halver druerne. Rist baconen næsten færdig på en pande og kom porre ved sammen med lidt olie. Sauter til porreringene er møre med bid og vend så æblerne i. Krydr med salt og peber, varm det igennem og vend til sidst druerne i. Damp gulerødderne netop møre i letsaltet vand, ca. 5 min. afhængig af tykkelse. Dryp dem godt af, anret dem på et fad og fordel toppingen ovenpå. Server straks til fisk, fjerkræ eller lyst kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?