0

Dampede gulerødder og bønner med bacon-æbletopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne, skær dem i tynde stænger på størrelse med bønnerne og nip enderne af bønnerne. Skær æblerne i 1x1 cm tern og hak løget i lige så store stykker. Rist baconen næsten færdig på en pande og kom løget ved sammen med lidt olie. Sauter til løgene er klare og vend så æblerne i. Krydr med salt og peber og varm det igennem. Kog rødder og bønner netop møre i letsaltet vand, 4-7 min. afhængig af størrelse. Dryp dem godt af, anret dem på et fad og fordel toppingen ovenpå. Server straks til fisk, fjerkræ eller lyst kød.

Kommentarer og forslag til opskriften