0

Dampede skorzonerrødder med æble-sesam-dildtopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Sennep

Fremgangsmåde

Skræl skorzonerrødderne og del dem en gang på midten. Kom dem direkte i gryden med ½ liter spilkogende, letsaltet vand og damp dem møre under låg i 10-15 min. afhængigt af tykkelse. Skær æblekødet i små tern, hak løget helt fint og snit den plukkede dild fint. Rør alle 3 dele sammen med de 2 slags olie, citronsaft og -skal, sennep, honning, sesamfrø, salt og peber og smag vinaigretten til. Anret de lune rødder på et flot fladt fad, fordel vinaigretten henover og server straks til alle former for kød og fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?