0

Dampet blomkål med cremet romescosauce (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i mellemstore buketter og stil dem til side til senere. Hak de rensede pebre, løg og hvidløg groft. Hak mandlerne groft og rist dem let på en tør pande. Kom olie, de hakkede grøntsager og chili ved og sauter ved middelsvag varme til al væden er væk og løgene næsten er karamelliserede. Hæld eddike på og lad det koge væk. Tilsæt tomatpassata (kan erstattes af ½ ds. flåede hakkede tomater), salt og peber og lad det igen simre ved middelhøj varme til væden er kogt væk og der ligger et lag olie på overfladen. Blend massen helt glat med en stavblender og smag til. Damp blomkålsbuketterne lige netop møre i letsaltet vand og anret dem på et fladt fad. Dryp romescosaucen over og drys gerne med hakket persille. Server som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?