Marinering: Rør revet ingefær, sesamolie, ½ tsk. salt og et godt kværn peber sammen i en skål. Dup fisken tør, vend den grundigt i blandingen og lad den marinere i 30 min. i køleskabet.
Fisk: Tag fisken op af marinaden og drys den på begge sider med et tyndt, jævnt lag maizena - brug fx en lille si. Skær fisken i 8 ensartede stykker og læg dem i et ovnfast fad. Tilsæt ½ dl vand, dæk til med stanniol og damp den i en 200 grader varm ovn i 10-15 min. til fisken lige er mør. Hak imens hvidløgene fint og sauter dem i majsolien på en pande til de er let gyldne - de må endelig ikke branke! Snit forårsløgene tyndt. Tag den møre fisk ud af ovnen, fordel hvidløgsolien henover og dryp med sojasaucen. Drys med forårsløg og server straks.
Server sammen med jasminris og lynstegte strimlede grøntsager (fx gulerødder, squash, sukkerærter, peberfrugt mv.).
Kommentarer og forslag til opskriften