0

Dampet rødspætte i krydret frugtig karrysauce med ristet kokos, peanuts og koriander

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Topping: Rist kokosmelet gyldent på en tør pande ved middel varme. Hak de saltede peanuts let. Skyl korianderen godt og hak den groft.

Fisk: Hak løg og hvidløg fint og sauter det i lidt olie i en dyb pande. Tilsæt karry og "brænd" den af. Tilsæt tomatpasta, laurbærblade, nelliker og fond og kog det op. Skræl imens gulerødderne og befri æblet for stilk og kernehus - skær begge dele i små tern. Halver vindruerne, hvis de er meget store. Læg gulerødderne i panden og lad dem koge med i 5 min. inden æbletern og rosiner tilsættes. Mens gulerødderne koger, lægger du fileterne på række, krydrer med salt og peber og ruller dem sammen. Rør fløden i panden, læg fiskerullerne ned i saucen og drys vindruerne over. Læg låg på panden og lad det hele simre stille og roligt i 8-10 min. til fisken er mør. Smag saucen til og server retten i panden drysset med toppingen.

Server sammen med en sprød grøn salat, mangochutney og jasminris eller naanbrød.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?