0

Dampet spidskål med pibeløg, æg, cornichoner og kapers (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Del spidskålen i kvarte, skyl grundigt og damp dem lige netop møre i letsaltet vand. Kom dem direkte i koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Kog æggene 10 min., pil dem og hak dem. Snit pibeløgene fint, dryp kapersene af og hak cornichonerne. Vend æg, cornichoner, kapers og pibeløg let sammen i en skål. Pisk eddike, olie og honning sammen og smag til med salt og peber. Læg et kvart spidskål på hver tallerken og dryp med dressingen. Top med æg-løg-kapers-cornichonblandningen og server straks - fx til en klassisk hakkebøf eller frikadelle, en fiskefilet eller grillet laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?