Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.
Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas går nemt i stykker.
Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir og bage dem i ovnen. Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.
Fif: Du kan evt. pensle med et sammenpisket æg eller lidt mælk for et mere blankt og gyldent udtryk.
Pil løg og hvidløg, og skyl selleri og fennikel. Hak det hele groft.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg chilipulveret (pas på med mængden - det er stærkt) i 1/2 spsk. olie pr. person, så det begynder at dufte. Kom grøntsagerne i gryden, og steg dem under omrøring i ca. 5 min., indtil de bliver gyldne.
Hæld flåede tomater i gryden, og lad retten simre indtil servering.
Smag til med salt og peber.
Skyl spinaten grundigt, og afdryp den for vand. Skær bladene i mundrette stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie pr. person i ca. 30 sek. under omrøring, indtil den begynder at falde lidt sammen. Krydr med salt og peber.
Servér empanadas med tomatsovs og den stegte spinat.
HVAD ER EN EMPANADA?
En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet.
Veggie potato ØKO – Fuldkorn, nøglehulsmærket og vegansk
Vores fuldkornsempanada Veggie potato er en lækker smækker empanada fyldt med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili og kartofler. Og så er den 100% vegansk!
Kundekommentarer ()