0
Empanadas med guacamole og sød chili
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Empanadas ”krydret oksekød”
1 min.
Empanadas

Riv folien af bakken, løft forsigtigt empanadas op af bakken, læg dem på et stykke bagepapir, og bag dem i ovnen i 6-8 min. til de er gennemvarme og sprøde. 

avokadolimecreme fraiche 18%Jalapeño chili
2 min.
Guac

Kom avokadokødet i en skå og mos med en gaffel. Rør med limesaft, hakket Jalapeño og creme fraiche. Smag til med salt og peber samt en smule presset hvidløg.

korianderSød chilisauceicebergsalat
15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Med både af iceberg toppet med sød chili og plukket koriander. 

Kommentarer og forslag til opskriften