0
Empanadas veggie potato serveret med bbq sauce og persille-spinatsalat med dukkah

Empanadas veggie potato serveret med bbq sauce og persille-spinatsalat med dukkah

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber, frem du skal bruge til retten.

empanadas - veggie potato - vegetarisk
1 min.
Empanadas:

Forvarm ovnen til 200 grader over/undervarme eller 180 grader varmluft.

Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas nemt går i stykker.

Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir og bage dem i ovnen. Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.

Fif: Du kan evt. pensle med et sammenpisket æg eller lidt mælk for et mere blankt og gyldent udtryk.

babyspinatbredbladet persillerødløgdukkah
2 min.
Persille-spinatsalat med dukkah

Pluk persillen, og kom den og spinat i en salatslynge. Skyl begge dele grundigt med koldt vand, og tør dem i salatslyngen. Pil og skær løg, så fint du kan. Kom de snittede løg i en skål, og knug dem med lidt lys eddike, lidt sukker og salt. Lad løgene hvile i 5 min. Vend spinat og persille med løgene sammen med halvdelen af dukkahen og lidt god olivenolie.

BBQ saucedukkah
20 min.
Anretning

Som vist på billedet drysset med det sidste dukkah på salaten, og BBQ sauce serveret dertil.

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Veggie potato ØKO – Fuldkorn, nøglehulsmærket og vegansk

Vores fuldkornsempanada Veggie potato er en lækker smækker empanada fyldt med svampe, zucchini, peberfrugt og sød peruviansk chili og kartofler. Og så er den 100% vegansk!

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?