0
Empanadas med salat og gomadressing
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Empanadas ”krydret oksekød”
20 min.
Empanadas

Riv folien af bakken, løft forsigtigt empanadas op af bakken, læg dem på et stykke bagepapir, og bag dem i ovnen i 6-8 min. til de er gennemvarme og sprøde. 

30 min.
Anretning

Som vist på billedet. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?