Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader overvarme.
Snit løg og gulerod groft, og overfør begge dele til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person.
Varm op ved middel varme, og lad det stege i ca. 5 min. under omrøring.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., og krydr dem med salt.
Kom tomatsugoen i gryden til løg og gulerod, og bring det i kog.
Sluk straks for varmen, og tilsæt fisken.
Smør et ildfast fad med et par spiseskeer af tomatsovsen.
Spred tortillaerne ud på køkkenbordet og fordel lidt tomatsovs på dem. Fold tortillaerne om fyldet, og læg dem tæt sammen i fadet. Hæld resten af tomatsovsen ved og riv osten henover.
Bag enchilladas i 5-10 min., indtil osten er smeltet og har fået lidt farve.
Snit kålen i fine strimler, overfør dem til en skål og krydr med lidt lys eddike, salt og peber.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr med salt.
Servér enchiladas med kålen og den saltede yoghurt.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()