0

Fennikel-spidskålssalat med ristede hasselnødder, abrikoser og citronvinaigrette (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist hasselnødderne i ovnen eller på en tør pande til hinderne er sorte og krakelerer. Lad dem køle af 10 min. gnid hinderne af i et rent viskestykke og hak kernerne groft. Skyl spidskålen, fjern stokken og snit den i meget fine strimler. Trim fenniklen og snit den i papirstynde skiver. Hak den dildlignede fennikeltop fint, snit løgtoppen i fine tynde skiver og klip abrikoserne i små tern. Pisk olie, honning, citronskal og -saft, salt og peber sammen i en skål og smag til - den skal være godt syrlig. Vend kål, fennikel, løgtop, abrikoser og hasselnødder i, smag til og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?