0
Fish tacos med cremede bønner og pico de gallo

Fish tacos med cremede bønner og pico de gallo

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker de mosede bløde bønner.

De er gode med en smørklat i, og har du ikke det, kan du sagtens bruge olivenolie i stedet.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

koriandersorte  bønnertomaterrødløglimerød chili
1 min.
Bønner og pico de gallo

Snit korianderstilke fint (gem toppen til pico de gallo).

Sautér stilkene i olie og smør på en varm pande. De skal ikke tage farve, men falde godt sammen.

Skyl og afdryp bønnerne, og kom dem med på panden sammen med 1-2 dl koldt vand.

Lad det simre sammen i 4-5 min.

Smag til med salt, mos bønnerne med en gaffel, evt. med lidt smør, og hold dem lune. 

Skær tomater i tern, hak løg og chili fint (med eller uden kerner), og hak korianderbladene groft. Vend det sammen (chili efter smag), og smag til med limesaft og salt. 

langefilet uden skindhjertesalatTortilla hvede wraps - blødefajita krydderi
13 min.
Fisk og tilbehør

Skær fisken i grove stykker.

Fyld et par spsk. hvedemel i en frysepose sammen med fajita-krydderi, tilsæt salt, og vend fisken i posen.

Ryst det hele sammen, og drys melet lidt af.

Steg fisken i rigeligt olie på en varm pande i 2-4 min., og krydr med lidt salt.

Snit salaten, og lun tortillas på en tør varm pande eller i en mikroovn. 

creme fraiche 18%
19 min.
Anretning

Smør lune tortillas med bønnemos, og fyld dem med salat, fisk og pico de gallo. Servér med creme fraiche til. 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?