Jeg elsker de mosede bløde bønner.
De er gode med en smørklat i, og har du ikke det, kan du sagtens bruge olivenolie i stedet.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit korianderstilke fint (gem toppen til pico de gallo).
Sautér stilkene i olie og smør på en varm pande. De skal ikke tage farve, men falde godt sammen.
Skyl og afdryp bønnerne, og kom dem med på panden sammen med 1-2 dl koldt vand.
Lad det simre sammen i 4-5 min.
Smag til med salt, mos bønnerne med en gaffel, evt. med lidt smør, og hold dem lune.
Skær tomater i tern, hak løg og chili fint (med eller uden kerner), og hak korianderbladene groft. Vend det sammen (chili efter smag), og smag til med limesaft og salt.
Skær fisken i grove stykker.
Fyld et par spsk. hvedemel i en frysepose sammen med fajita-krydderi, tilsæt salt, og vend fisken i posen.
Ryst det hele sammen, og drys melet lidt af.
Steg fisken i rigeligt olie på en varm pande i 2-4 min., og krydr med lidt salt.
Snit salaten, og lun tortillas på en tør varm pande eller i en mikroovn.
Smør lune tortillas med bønnemos, og fyld dem med salat, fisk og pico de gallo. Servér med creme fraiche til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()