Du behøver ikke skrælle de søde kartofler. Bare skrub grundigt og nyd at skrællen bliver lækker, sej og sprød.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Tænd ovnen på 220 grader, varmluft.
Skær kartoflerne i smalle, både. Vend dem med lidt olivenolie og bred dem ud på bagepapir. Krydr dem med salt og bag dem i den varme ovn i 25-30 minutter. Vend gerne rundt i dem undervejs.
Rør yoghurt med lidt salt og peber og evt. en smule dijonsennep. Hak dild og rør det i cremen. Smag til.
Skær fisken i aflange stykker.
Slå æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel. Fyld mel i en dyb tallerken og rasp i en tredje.
Vend fiske n i mel, æg og rasp. Steg den i rigeligt olie på en varm pande til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og afdryp den på en rist eller fedtsugende papir.
Pluk salaten. Anret den på et fad. Skær agurk og æble i små tern. Vend dem med olivenolie, lys eddike og honning.
Top agurk og æble på salaten lige inden servering. Krydr med salt og peber og lidt ekstra dild, hvis du har.
Skær citronen i skiver eller både.
Anret fishfingers, søde kartofler og dilcreme på tallerkner. Servér med salat og citron.
Kundekommentarer ()