0
Fiskechowder med fennikel og portobello
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
laksefilet uden skind
1 min.
Fisken

Skær fisken i tern på ca. 2x2 cm. Krydr ternene med salt, og læg dem til side.

portobellosvampeFennikelløgspisekartoflerdild
5 min.
Grøntsagerne

Pil løget, skræl kartoflerne, og skyl fennikel og svampe. Skær det hele i ca. 1/2 cm tykke skiver.

Skyl dilden grundigt, afdryp den for vand, og pluk skuddene fra stilken. Gem evt. stilkene til at koge i suppen, og så skal de kasseres før servering.

tomatpurébouillon
15 min.
Suppen

Varm en gryde op ved middel varme. Steg tomatpureen i lidt olie i ca. 1 min under omrøring.

Hæld 4 dl. vand pr. person i gryden sammen med kartofler, fennikel, løg, svampe og bouillon, og bring suppen i kog.

Lad den simre i ca. 10 min., indtil kartoflerne er møre.

Lige før servering smages suppen til med salt og peber. Kom fiskestykkerne i, sluk for varmen, og rør godt rundt. Fisken vil blive tilberedt færdig i den varme suppe. 

30 min.
Anretning

Fordel suppen i dybe tallerkener, og top med dild og olivenolie.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
505 kcal
Fedt:
19 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,6 g
Kulhydrat:
50,3 g
heraf sukkerarter:
9,2 g
Kostfibre:
7,1 g
Protein:
30 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?