0
Fiskedeller med bagte søde kartofler og cremet agurk
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fisk, Fløde, Æg, Mælk, Nødder, Bladselleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerbiryani krydderifiskefrikadeller
1 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i grove både, og vend dem med en smule olivenolie, salt og krydderblandingen.

Bag dem på en bageplade i ca. 20 min., til de har taget farve og er blevet møre.

Læg fiskedellerne i et ildfast fad, men vent med at sætte det ind.

agurkhvidløggræsk yoghurt, 10%bladselleri
5 min.
Agurk & Bladselleri

Skyl agurk og bladselleri. Skær bladsellerien i tynde skiver, og agurken i stave. Riv hvidløget fint på et rivejern. Er der blade på sellerien, så tag dem endelig med i salaten.

Vend agurk, bladselleri og yoghurt sammen i en skål. Smag til med revet hvidløg, lidt salt og godt med friskkværnet peber. Bemærk, du kan selv styre mængden af hvidløg her, alt efter smag.

fiskefrikadeller
15 min.
Fiskedeller

Sæt dellerne i ovnen under pladen med kartofler, og lad dem varme igennem i ca. 10 min.

30 min.
Anretning

Anret dellerne på en tallerken sammen med de krydrede søde kartofler og den cremede salat.

Velbekomme!

Bonusinfo

Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?