Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i grove både, og vend dem med en smule olivenolie, salt og krydderblandingen.
Bag dem på en bageplade i ca. 20 min., til de har taget farve og er blevet møre.
Læg fiskedellerne i et ildfast fad, men vent med at sætte det ind.
Skyl agurk og bladselleri. Skær bladsellerien i tynde skiver, og agurken i stave. Riv hvidløget fint på et rivejern. Er der blade på sellerien, så tag dem endelig med i salaten.
Vend agurk, bladselleri og yoghurt sammen i en skål. Smag til med revet hvidløg, lidt salt og godt med friskkværnet peber. Bemærk, du kan selv styre mængden af hvidløg her, alt efter smag.
Sæt dellerne i ovnen under pladen med kartofler, og lad dem varme igennem i ca. 10 min.
Anret dellerne på en tallerken sammen med de krydrede søde kartofler og den cremede salat.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()