Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas nemt går i stykker.
Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir, og bage dem i ovnen.
Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.
Mens empanadas bager, kan du lave persillecremen.
Blend persille og creme fraiche til en helt lind og grøn creme. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Pisk en dressing af lige dele eddike og olivenolie. Du skal bruge ca. 1/2 spsk. færdig dressing pr. kuvert. Smag til med masser af groftkværnet sort peber.
Vend dressingen med babyspinaten.
Skær gulerødder og radiser til snackgrønt.
Anret empanadas sammen med spinat, gnavegrønt og en god klat persillecreme.
Velbekomme!
HVAD ER EN EMPANADA?
En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet.
Beef Potato ØKO – Ingen går sultne fra bords
En af vores økologiske empanadas! Vi har taget den klassiske Beef og tilføjet kartofler, gulerødder og kidneybønner - giver en dejlig mættende fornemmelse. Den er et lækkert alternativ til den hurtige snack eller til middagsbordet. Så går ingen sultne fra bords!
Kundekommentarer ()