0
Empanadas med persillecreme, spinat og gnavegrønt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

empanadas - beef potatoovn
1 min.
Bag empanadas

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas nemt går i stykker.

Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir, og bage dem i ovnen.

Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.

 

bredbladet persillecreme fraiche 18%blender / stavblenderskål
5 min.
Lav persillecreme

Mens empanadas bager, kan du lave persillecremen.

Blend persille og creme fraiche til en helt lind og grøn creme. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

babyspinatgulerødderradiserLys eddikeolivenolie, ekstra jomfruskål
10 min.
Lav salat og gnavegrønt

Pisk en dressing af lige dele eddike og olivenolie. Du skal bruge ca. 1/2 spsk. færdig dressing pr. kuvert. Smag til med masser af groftkværnet sort peber.

Vend dressingen med babyspinaten.

Skær gulerødder og radiser til snackgrønt.

20 min.
Anretning

Anret empanadas sammen med spinat, gnavegrønt og en god klat persillecreme.

Velbekomme!

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Beef Potato ØKO – Ingen går sultne fra bords

En af vores økologiske empanadas! Vi har taget den klassiske Beef og tilføjet kartofler, gulerødder og kidneybønner - giver en dejlig mættende fornemmelse. Den er et lækkert alternativ til den hurtige snack eller til middagsbordet. Så går ingen sultne fra bords!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?