0

Frillicesalat med broccoli, semidried tomater, oliven og stegt feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær fetaen i skiver og lad den trække i letmælken i ca. 15 min. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Giv det et hurtigt opkog i letsaltet vand og køl af under koldt vand. Pluk det skyllede salat og snit løget i tynde skiver. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel broccoli og løg ovenpå. Varm en teflonpande rigtig godt op og steg fetaen hårdt i lidt olie, ca. ½ min. på hver side. Læg den varme ost over på salaten og drys med tørrede tomater, oliven og groftkværnet peber. Dryp lidt olie og balsamico over og server straks til fisk, kød eller fjerkræ eller som den er med godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften