0

Frillicesalat med letdampet broccoli, avokadocreme og ristet bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle. Del broccolien i små buketter, giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand og køl dem straks af under koldt vand, så de bevarer deres sprødhed. Befri avokadoen for skal og sten og mos kødet godt sammen med cremefraiche, citronsaft, presset hvidløg, olivenolie, salt og peber til det er lindt og glat. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette bidder. Anret salaten på et fladt fad, fordel broccolibuketterne ovenpå og dryp avokadocremen over. Snit forårsløget i tynde skiver og drys det og baconen på salaten. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften