Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand for at fjerne stivelsen. Har du lidt sesamolie, kan du med fordel vende nudlerne i et par dråber af det. Almindelig olie kan også bruges.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i srirachaen og lidt olie.
Bages i ca. 15 min., indtil gulerødderne har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær kødet i mundrette stykker, og steg det ved høj varme i en pande med lidt olie.
Pil hvidløg, skræl ingefær. og riv begge dele på den fine side af et rivejern ned i en stor skål. Pres appelsinsaften ned i skålen.
Smag dressingen til med eddike, fiskesauce og evt. lidt sukker.
Vend de bagte gulerødder i skålen sammen med nudlerne lige før servering.
Fordel salaten på tallerkener, og top med det stegte kød.
Kundekommentarer ()