0
Frisk nudelsalat med sousvide okse, ingefær og appelsin

Frisk nudelsalat med sousvide okse, ingefær og appelsin

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
nudler
1 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken, og skyl dem efterfølgende i koldt vand for at fjerne stivelsen. Har du lidt sesamolie, kan du med fordel vende nudlerne i et par dråber af det. Almindelig olie kan også bruges. 

farvede gulerødderSriracha sauce
5 min.
Gulerødder

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i srirachaen og lidt olie. 

Bages i ca. 15 min., indtil gulerødderne har fået godt med farve og er blevet møre.

sous vide oksekød
15 min.
Kødet

Skær kødet i mundrette stykker, og steg det ved høj varme i en pande med lidt olie.

appelsinnam pla (fiskesauce)ingefærhvidløgLys eddike
20 min.
Dressingen

Pil hvidløg, skræl ingefær. og riv begge dele på den fine side af et rivejern ned i en stor skål. Pres appelsinsaften ned i skålen.

Smag dressingen til med eddike, fiskesauce og evt. lidt sukker.

Vend de bagte gulerødder i skålen sammen med nudlerne lige før servering.

30 min.
Anretning

Fordel salaten på tallerkener, og top med det stegte kød.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
531 kcal
Fedt:
20,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,7 g
Kulhydrat:
57,5 g
heraf sukkerarter:
17,8 g
Kostfibre:
7,4 g
Protein:
26,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?