0

Frittata med asparges, peberfrugt, cherrytomater og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne og kasser dem. Snit resten i 2 cm lange stykker med et skråt snit og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. Overhæld straks med koldt vand og dryp godt af. Rens peberfrugten, skær den i tynde strimler og snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Varm olien op på en pande og sauter asparges, peberfrugt og hvidløg 5 min. ved middel varme. Pisk æggene sammen og rør salt og peber i. Kom grøntsagerne i en tærteform og hæld æggemassen over. Læg halve tomater og klumper af gedeost i overfladen og bag frittataen ved 175 grader i ca. 25 min. til æggemassen er fast og let gylden. Server fx som frokostret med ristet rugbrød og en grøn salat til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?