0

Frittata med asparges, peberfrugt og cherrytomater på rugbrød og sprød frillice (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne og kasser dem. Snit resten i 2 cm lange stykker med et skråt snit og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. Overhæld straks med koldt vand og dryp godt af. Rens snackpebrene, skær dem i tynde strimler og snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Varm olien op på en pande og sauter asparges, snackpeber og hvidløg 5 min. ved middel varme. Pisk æggene sammen og rør ost, salt og peber i. Kom grøntsagerne i en tærteform og hæld æggemassen over. Læg halve tomater i overfladen og bag frittataen ved 175 grader i ca. 25 min. til æggemassen er fast og let gylden. Skyl salaten og slyng den tør. Smør rugbrødsskiverne med lidt smør, anret lidt salat ovenpå og top med et stort stykke frittata. Server straks som frokostret eller let aftensmad med brød og evt. et stykke stegt fisk eller kød til.

Kommentarer og forslag til opskriften