Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med peberfrugt og broccoli. Kassér kernehuset på peberfrugten. Hak peberfrugt, porre og broccoli i grove stykker.
Varm en gryde op ved middel varme.
Steg porre, broccoli og peberfrugt under omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Tilsæt spinat og bouillon, og hæld vand i, indtil det dækker grøntsagerne.
Lad suppen simre i 5 min., indtil broccolien er helt mør, og blend derefter suppen med en stavblender.
Smages til med salt og lidt eddike.
Skær pitabrødet i små tern.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg baconen uden fedtstof i ca. 2 min., indtil den har fået farve.
Tag baconen af panden, og kom brødstykkerne i panden med fedtet fra baconen. Rist brødet under omrøring i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.
Krydres med salt.
Fordel suppen i skåle, og top med bacon og croutoner.
Kundekommentarer ()