0
Frisk grøn suppe med stegt bacon og brødcroutoner

Frisk grøn suppe med stegt bacon og brødcroutoner

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Gluten, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grøn peberspinatbouillonbroccoliporre
1 min.
Suppen

Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med peberfrugt og broccoli. Kassér kernehuset på peberfrugten. Hak peberfrugt, porre og broccoli i grove stykker. 

Varm en gryde op ved middel varme.

Steg porre, broccoli og peberfrugt under omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.

Tilsæt spinat og bouillon, og hæld vand i, indtil det dækker grøntsagerne.

Lad suppen simre i 5 min., indtil broccolien er helt mør, og blend derefter suppen med en stavblender.

Smages til med salt og lidt eddike.

store grove pita / somunbacon i tern
20 min.
Topping

Skær pitabrødet i små tern.

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg baconen uden fedtstof i ca. 2 min., indtil den har fået farve.

Tag baconen af panden, og kom brødstykkerne i panden med fedtet fra baconen. Rist brødet under omrøring i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent. 

Krydres med salt. 

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, og top med bacon og croutoner.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
503 kcal
Fedt:
22,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,3 g
Kulhydrat:
46,4 g
heraf sukkerarter:
11,2 g
Kostfibre:
8 g
Protein:
24,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?