0

Fyldig melonsalat med druer, parmaskinke, gedeostcrostini og tørrede figner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim melonen for skal og kerner, skær kødet i pæne skiver og anret dem pænt på 4 tallerkner. Fordel 2 skiver parmaskinke i strimler og klip 2 figner i mindre bidder henover hver tallerken. Halver druerne og drys dem på. Skær gederullen i 8-12 skiver og fordel dem på de 4 skiver brød. Rist brødene i ovnen ved 200 grader i 7-8 min. til brødene er gyldne og osten er smeltet. Pisk imens honning, citronsaft, olie og lidt salt og peber sammen til dressing, smag til og fordel det over salaterne. Dryp så med balsamicoglacen, læg en crostini på kanten af hver tallerken og drys gerne det hele med strimlet basilikum. Server straks som let frokost- eller forret.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?