0

Fyldte wienerschnitzler med semitørrede tomater, basilikum og parmaskinke, svampecreme og rucola

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Creme: Rens svampene og rist dem hele i lidt olie til de er gyldne og væden er fordampet. Hak hvidløgene fint, tilsæt dem og sauter i 3 min. Kom det i en foodprocessor sammen med mayonnaise, krydr med salt og peber og kør det til en grov puré. Kom puréen i en skål, rør cremefraichen i og smag til.

Ruller: Dup schnitzlerne tørre, krydr med salt og peber og vend dem i et tyndt lag mel. Læg dem på en række og læg et stykke parmaskinke på hvert stykke kød. Placer 3 basilikumblade og 2 semitørrede tomater i den ene ende af hver schnitzel, rul kødet sammen om fyldet og fæstn med kødnåle eller tandstikkere. Varm lidt olie op i en sauterpande og brun rullerne hele vejen rundt. Hak imens skalotteløgene helt fint. Tag rullerne af panden og hold dem varme. Kom lidt ekstra olie på panden og sauter løgene gyldne. Tilsæt vinen og lad den koge ind til en tredjedel. Tilsæt fonden, kog den op og skrab forsigtigt på bunden af panden for at løsne stegepartiklerne. Læg rullerne i panden, læg låg på og lad det simre i 5 min. Tag låget af igen og lad det simre videre i 5-10 min. til kødet er mørt og skyen er reduceret. Tag igen rullerne af panden og hold dem varme. Tilsæt smør til skyen, pisk kraftigt til den er fuldt inkorporeret og smag til.

Anretning: Skyl rucolaen og rist brødskiverne gyldne. Læg en "rede" af rucola på midten af hver tallerken, top med en rulle og hæld et par spiseskefulde sauce henover. Læg et "æg" af svampecreme på 4 sidetallerkner, læg et stykke filonebrød ved - cremen bruges som smør på brødet - og server straks.

Server sammen med en god tomatsalat og bred båndpasta (pappardelle) eller kartoffelbåde.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?