0

Glaserede gulerødder med ananasjuice, ingefær og sprøde mandelflager

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom mandelflager og sukker på en lille pande og lad det riste langsomt til sukkeret er smeltet og mandlerne er fint gyldne - det kan godt tage 10-15 min. Hæld dem over på et stykke bagepapir, separer dem så meget som muligt og lad dem køle helt af.

Skræl gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver med et meget skråt snit. Smelt smørret på panden og rør ingefæren ud i. Kom gulerødderne ved og sauter videre ca. 5 min. til de lige begynder at tage farve.

Kom ananasjuice og muskatnød ved og lad det simre under jævnlig omrøring til væden er glaseret ind om gulerødderne. Tag panden af varmen, rør abrikosmarmeladen i og smag til med salt og peber. Anret på et lavt fad og drys med mandelflager og gerne hakket persille. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?