0

Grapefrugt-agurk-avokadosalat med rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær top, bund og skal af grapefrugterne med en skarp kniv og skær segmenterne ud – det er kun det rene frugtkød, der skal anvendes. Skræl avokadoen, halver den og fjern stenen. Skær kødet i tynde skiver. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og skær kødet i lange og meget skrå stykker. Anret avokado, agurk og grapefrugt dekorativt på et lille fad. Pil løget og hak det helt fint. Pisk mayonnaise, citronsaft, honning, 2 spsk. olie, salt og peber sammen og smag til – dressingen skal være sødlig. Dryp dressingen over salaten, drys med rødløg og kværn lidt sort peber henover. Server straks til laks, kylling eller kalv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?