0

Gratinerede brød med svampe, squash og mozzarella (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist brødskiverne (ikke for hårdt) og gnid hvidløgsfeddet ind på den ene side af hver skive. Dryp med olivenolie og stil til side. Del svampene, skær squashen i skiver og skær løget i tynde både. Rist squashskiverne gyldne og møre på begge sider og sauter efterfølgende svampe og løg i lidt olie til de er møre og smag til med salt og peber. Fordel først squashskiverne og dernæst svampeblandingen på brødskiverne. Skær mozzarellaostene i 8 tykke skiver og læg 2 på hvert brød. Krydr med salt og peber og kom brødene under den varme grill i ovnen i ca. 6 min. Server straks, evt. med pesto, som frokost- eller forret.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.