0

Gratinerede grove madpandekager med fyld af flødestuvede østershatte, spinat og rødløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten

Fremgangsmåde

Rør mælk og æg sammen og kom de 2 slags mel ved. Pisk dejen til en glat masse, kom 3 spsk. olie og lidt salt ved og lad den trække 15 min. Bag pandekagerne i lidt margarine, læg dem i lag på en tallerken og dæk dem over indtil brug.

Børst svampene fri for evt. urenheder, skær den seje stok af og riv hattene i strimler. Snit rødløget i smalle både og hak hvidløgsfeddene fint. Rist svampene af i olie til de har taget lidt farve. Kom rød- og hvidløg ved og rist videre 2 min.

Knug væden grundigt ud af spinaten, kom den ved og sauter videre 3 min. Hæld fløden på, krydr med salt og peber og kog stuvningen ind til den er tyk og cremet og smag til. Fordel fyldet på midten af pandekagerne, luk dem sammen til små firkantede pakker og læg dem med samlingen nedad i et smurt fad. Drys osten over og gratiner pandekagerne under ovngrillen i 5-10 min. til osten er smeltet og er flot gylden. Server straks med en sprød grøn salat, godt brød og fx bagte rodfrugter til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?