0

Gratineret filet royal af MSC mørksej med porrer, squash, karry og parmesanost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Porrer og squash renses, skæres pænt ud og koges op i fløden sammen med karry og hønsefond.

Fisken lægges i et ovnfast fad, krydres med salt og peber og overhældes med den varme karryfløde.

Drys osten over (brug en mængde efter smag - parmesanost har en speciel smag) og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Fisken serveres sammen med kogte ris, groft brød og cherrytomater.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?