Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Start med af hælde porrer og saucen over fisken. Sæt nu fisk, porrer og sauce og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt rundt i risene.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ris: Ris, vand og salt
Nettovægt: ca: 400g/ 800 g.
Porre i sauce: Porrer, HØNSEFOND, løg, hvidløg, PARMESAN, karry, kokosmælk, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 508 kJ / 121 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,13 g
Porre i sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 258 kJ / 62 kcal
Fedt 3,9 g
heraf mættede fedtsyrer 3,0 g
Kulhydrat 3,8 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 1,0 g
Protein 2,1 g
Salt 0,52 g
Kundekommentarer ()