0

Gratineret rødspætte med porrer i stærk karry/kokos sauce samt ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Start med af hælde porrer og saucen over fisken. Sæt nu fisk, porrer og sauce og ris ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres lidt rundt i risene.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Ris: Ris, vand og salt

Nettovægt: ca: 400g/ 800 g. 

Porre i sauce: Porrer, HØNSEFOND, løg, hvidløg, PARMESAN, karry, kokosmælk, maizena, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

  • Levering 2. februar – bedst før 3. februar
  • Levering 4. februar - bedst før 5. februar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 508 kJ / 121 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 26,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 2,6 g

Salt 0,13 g

 

 

 

 

 

 

Porre i sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 258 kJ / 62 kcal

Fedt 3,9 g

heraf mættede fedtsyrer 3,0 g

Kulhydrat 3,8 g

heraf sukkerarter 1,1 g

Kostfibre 1,0 g

Protein 2,1 g

Salt 0,52 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?