0

Grillede cajunkrydrede rødspætteruller på grøntsager serveret med avokado med bacon og varm persillevinaigrette

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte

Fremgangsmåde

Fisk: Rens alle grøntsagerne og snit dem i ensartede stykker. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad eller en grillbakke. Hak 2 fed hvidløg fint og vend det hele sammen med lidt olie, salt og peber. Sæt grøntsagerne på grillen over indirekte varme i 10 min. Bland imens paprika, spidskommen, koriander, farin, timian, cayennepeber, allehånde, 1 tsk. salt og 1 tsk. friskkværnet sort peber sammen. Drys fiskefileterne jævnt med blandingen på begge sider og rul dem sammen. Tryk rullerne ned imellem grøntsagerne, dryp med lidt olie og grill videre 10-12 min. til fisk og grøntsager er møre.

Avokado: Skær baconen i 1 cm brede stykker på tværs af skiverne. Rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Rens panden, men gem 3 spsk. baconfedt til vinaigretten. Hak 3 fed hvidløg fint og striml persillen. Befri avokadoerne for skal og sten, snit kødet i skiver og anret en halv avokado som en vifte på hver tallerken. Vinaigrette: Varm baconfedtet op på panden og tilsæt hvidløg, ½ dl vand, citronsaft og sukker og lad det simre 1 min. under omrøring. Krydr med friskkværnet peber og lidt salt og rør persille og bacon i. Fordel vinaigretten over avokadoerne og server straks.

Server sammen med en sprød grøn salat og godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?