Tænd din grill, eller brug alternativt en grillpande, eller bare en helt almindelig pande til koteletterne.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil hvidløg, og skrub/skyl kartoflerne. Snit porrerne, og skyl dem grundigt - også indeni.
Kom kartofler, hvidløg og porrer (gem en smule til pynt) i kogende, saltet vand, og kog dem under låg i 15-17 min., til kartoflerne er møre. Afdryp det hele grundigt.
Mos de varme kartofler og grøntsager med et piskeris til en rustik mos. Smag til med salt og olivenolie, og vend creme fraiche i lige inden servering.
Del blomkålen i mundrette buketter, og damp dem i 3-5 min. i 2-3 cm. kogende, saltet vand, gerne med en smørklat i, til de er helt møre. Afdryp buketterne, og vend dem med lidt olivenolie og hakket dild, lige inden servering.
Grill koteletterne i lidt olie i 3-4 min. på begge sider, og krydr dem med salt og peber.
Pluk salaten, og anret den på et fad. Skær agurk og rødløg i tynde skiver, og top dem på salaten. Dryp med olie, eddike, salt og peber, lige inden servering.
Anret koteletter med rustik mos, blomkål og salat på tallerkener eller små fade, og servér straks.
Kundekommentarer ()