Halver pebrene, fjern frø og frøstol, og gnid skindet med en smule olie. Læg de halve pebre med skindsiden opad på en bageplade og grill dem ved høj varme i ovnen til skindet bliver sort og bobler op. Læg de grillede pebre i en skål, dæk til med film og lad dem hvile 15 min. Træk skindet af og skær kødet i brede strimler. Vend strimlerne med lidt olie, 1 fed presset hvidløg, oregano, salt og peber og beklæd et lille ildfast fad med dem. Læg skiver af gedeost derpå og grill dem igen under ovngrillen 2-3 min. til osten er let gylden. Kom rucola, pinjekerner (kan erstattes af valnødder), mælk, 1 fed hvidløg, parmesan, salt og peber i en blender og sæt den i gang. Tilsæt olie til konsistensen er blød, cremet og let flydende. Smag til med salt og peber og dryp lidt pesto over ost og peberfrugt. Server straks med godt brød og oliven til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften