0

Grillede røde julesalater gratineret med blå ost og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim julesalaterne og flæk dem på langs. Giv dem et 2 min. opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Pensl overfladerne med et tyndt lag olie, krydr med salt og peber og grill dem på begge sider på en hed grillpande. Læg julesalaterne i et passende ildfast fad med skærefladerne opad. Smuldr den blå ost henover og drys med grofthakkede valnødder. Gratiner salaterne i ovnen ved 225 grader i 6-8 min. Kog imens balsamico og sirup op og lidt ind i en lille kasserolle. Dryp glacen over salaterne, drys evt. med lidt persille og server straks til fx vildt, lam eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?