0

Grillede snackpebre og asparges med tomatchutney og frisk gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær tomaterne i tern, hak hvidløgsfeddene fint og kom begge dele i en gryde sammen med brun farin og balsamico. Kog det op og lad det simre et kvarters tid til det er kogt godt ind - rør jævnligt undervejs. Befri snackpebrene for stilk, ribber og kerner og skær dem i 6 både på lang. Bræk den træede ende af aspargesene - de kasseres - og vend dem og peberfrugterne i lidt olie, salt og peber. Grill dem på en grillpande til de netop er møre. Læg dem på et fladt fad, fordel tomatchutneyen over og drys med den friske gedeost og evt. basilikum. Server straks som den er, eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?