Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft. Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med flødekartofler, og kasser begge dele. Bag kartoflerne på en bageplade (OBS. bakken må IKKE stå på en rist) i en forvarmet ovn i ca. 45 min., til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen og har opnået en kernetemperatur på mindst 75 grader.
Fif hvis du har travlt: Så kan du lave flødekartoflerne på 20 minutter! Da skal indholdet af bakken skrabes over i et ildfast fad (vigtigt da bakken ikke tåler mere end 175 grader!) og bages ved 225 grader i 20 minutter til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen og har opnået en kernetemperatur på mindst 75 grader.
Grill spoleben på direkte varme i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber, og pensl dem evt. med din yndlings BBQ-marinade. Sæt spolebenene på indirekte varme på grillen, og lad dem få 10-15 min. der.
Grill pølserne på lav direkte varme. Vend dem ofte, og pas på de ikke sprækker.
Som vist på billedet. Server evt. en lækker sommersalat og lidt brød til.
Kundekommentarer ()