0

Grillede squashruller med rød peber, pesto og mozzarella (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Smør peberfrugterne med en smule olie og grill dem sorte under ovngrillen. Læg dem i en plastpose og lad den trække 10 min. inden skindet trækkes af og stilk og kerner fjernes. Skær squashen i ¾ cm tykke skiver på langs, pensl dem med lidt olie rørt med presset hvidløg og krydr med salt og peber. Grill dem møre på begge sider på en grillpande, i ovnen eller over kul. Rul hver skive squash med lidt grillet peberfrugt, en skive frisk mozzarella og ½ tsk. pesto. Læg rullerne i et ildfast fad og bag dem 3-5 min. til de er gennemvarme og osten let smeltet.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?