0

Grillede timian-hvidløgsmarinerede portobellosvampe (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Sulfitter

Fremgangsmåde

Børst portobelloerne rene med en blød bagepensel og fjern stokken. Pisk fond, balsamico, olie, finthakkede hvidløg, timianblade, et godt nip salt og friskkværnet peber godt sammen og kom det i en frysepose. Kom svampene ved og ryst posen godt. Luk alt luft ud af posen og lad det marinere på køkkenbordet en times tid. Varm grillpanden godt op og grill svampene møre og gyldne på begge sider. Skær dem i tynde skiver og server dem rygende varme til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?